تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد
یادداشت اختصاصی علی قادری، کارشناس مسائل بین‌الملل؛

پایان لیبرال دموکراسی

هماوردی ایران و رژیم صهیونیستی به نمایندگی و حمایت جبهه باطل نشان‌دهنده هماوردی ایران به عنوان نماد حق و رژیم اشغالگر به‌عنوان نماد و چکیده لیبرال دموکراسی است. 
علی قادری؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 24
کد خبر: ۲۸۱۳۱۲

پایان لیبرال دموکراسی

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ زمانی پروفسور نوآم چامسکی در کتاب مرثیه ای بر رؤیای آمریکایی نوشته بود که مبنا و اساس لیبرال دمرکراسی که آمریکا خود را وارث آن می داند، بر اساس کشتار و قتل نهادینه شده است. قتل میلیون ها سرخ پوست در خاک آمریکا و کشتار میلیون ها نفر در خارج از این کشور(ویتنام، عراق، افغانستان، سودان و...) نمونه تاریخی این کلام است. 

 

بر این اساس وی امپراطوری آمریکا را وحشی ترین نوع امپراطوری در تاریخ بشر می داند. لیبرال دموکراسی با شعارهای فریبنده آزادی، دموکراسی، حقوق بشر و ... سعی در ارائه ظاهری انسانی از خود داشت. 

پیدایش و حیات رژیم اشغالگر قدس به عنوان نماد و چکیده نظام لیبرال دموکراسی، در واقع تداعی کننده روی دیگر کریه و زشت سکه لیبرال دموکراسی است

اما تجربیات تاریخی استعمار، دو جنگ جهانی، حمله به کشورهای بی دفاع ، استقرار رژیم جعلی با زور و تهدید و کشتار، چپاول و غارت منابع کشورهای دیگر، تحمیل جنگ و صلح بر کشورهای دیگر و... نشان داد نه تنها منادی صلح و آزادی و انسانیت نیست، بلکه برای اهداف و منافع جمعی از ثروتمندان صهیونیسم حاضر است دست به کشتارهای عظیم و قتل و چپاول بزند. 

 

پیدایش و حیات رژیم اشغالگر قدس به عنوان نماد و چکیده نظام لیبرال دموکراسی، در واقع تداعی کننده روی دیگر کریه و زشت سکه لیبرال دموکراسی است. کشتار بی رحمانه زنان و کودکان و مردم بی گناه غزه و ریختن هزاران تن مواد منفجره و پیشرفته ترین بمب‌های تاریخ بشر بر روی مردم بی گناه و مظلوم غزه و حمله بی رحمانه اخیر رژیم صهیونیستی به میهن عزیزمان نشان دهنده این است که لیبرال دموکراسی به انتهای حیات خود نزدیک شده است. 

 

در نگاه تمدنی می توان تحلیل کرد که این، منازعه نهایی بین حق و باطل و تعیین کننده هندسه آینده قدرت خواهد بود. هماوردی ایران و رژیم صهیونی (به نمایندگی و حمایت جبهه باطل) نشان دهنده هماوردی ایران به عنوان نماد حق و رژیم اشغالگر به عنوان نماد و چکیده لیبرال دموکراسی است. 

 

در واقع می توان گفت، ما به پیچ طلایی تاریخی رسیده ایم و هرگونه رفتارمان می تواند هندسه آینده قدرت را مشخص نماید. تنها راه نقش آفرینی مردم ایران مقاومت و ایستادگی است و تداوم این مقاومت و ایستادگی پیروزی نهایی جبهه حق را به دنبال خواهد داشت.       

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار